Wednesday, April 27, 2011

Berhoyeh-hoyeh

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alkisahnyeee...22 april yg lepas kitorang cuti kan..cuti good friday. Makanya, berhoye-hoye la saya bersama cik ayu ke 1Borneo. Huhuhu..sempat lagi ek nak hoye-hoye..padahal haku time tu tengah tak berapa sihat. Bukanlah demam, tapi sakit tekak. Ah! pe de hal semua tu. Kalau dah namanya bergumbira..ai on je!.

Sampai 1B pun dah tenghari kut dalam kul 1 camtu la. Sebelum apa-apa hal..baik gi melantak dulu. Saya ni punyai habit yang tak boleh nak bepikir kalau perut lapar. Mesti kena isi baru la boleh huha huha dengan jayanya. Hihihi...and lepak ah kat Marry Brown.

Owh bebeh!..MB memang peberet saya ah. Dia punya ayam......emmmmmaaaak aiiih..boleh pengsan patbelas ari kalau makan. Sedap gilos kot. So lunch tu saya amik set ni..

emm ntah apa nama set ni. Yang penting sedap ah..dahlah ayam garing..pedas..sos pun mantap..saja pilih set ni sebab, seingat saya..masa celebrate 1st anniversary dulu bersama bf, inilah menu yang saya pilih. Hoohohoho! ingat betul ek menu apa yang saya mintak.

Cik saya...hehe


Cik Ayu...lusa, cik ni dah habis prektikel...sob..sob..

Pastu dah kenyang melantak..barulah bersemangat nak jenjalan. Kedai pertama yang harus dan wajib masuk ialah Kaison. Memang kedai ni jadi kedai wajib haku setiap kali keluar meronggeng.

Kaison ni jual bende-bende rumah yang comel-comel. Memang suke gila ah masuk kedai ni. Kalau kau letak haku lapanbelas jam kat kedai ni pon aku idop je. huhuh

Mug-mug yang comel...selalu je ada barang baru. Tu yang ai suke!

Bekas-bekas tin yang SUMPAH cantik dan comel gila. Ikut ati memang saya nak borong je setiap kali ada tin comel dan cantik yang baru. Hehehe..tapi kopak ah kalau camtuh.

Dah puas cuci-cuci mata...hahah takde beli apa pun..terus jenjalan lagi ke tingkat lain. Jalan punya jalan...bla..bla.. tetiba lalu depan GSC..dan tetibe je nak pegi tengok citer Justin Bieber!..hahahha! saya pun tak tau ntah cemana boleh nak tengok citer tu sebab seumur hidop saya...saya memang tak pernah nak amik tau pasal c Justin nih. Takat dengar-dengar lagu je la.

Dan-dan je tau pegi beratur kat konter beli tiket citer ni. 3D pulak tu!..hahahhaa...sampai sekarang saya blur kenapa tetiba saya tertengok citer tu. Padahal banyek je lagi citer lain yang saya tak tengok lagi.

Kekekekek..siap amik gambar ngan poster lagi. Terus feeling die hard fan. :P

Setengah jam yang pertama, saya masih duk terpikir..'apehal aku beli citer ni????? cam tak berbaloi je..dahlah 3D..pastu bukannye movie yang betul-betul cam movie tu..cuma countdown to his concert di Madison Sq. '

Tapi lama-lama..aku enjoy weh tengok. Kira takdelah rugi sangat. Nak-nak lak time tu kan memang si Justin ni ade kat malaysia. Memang terasa jugaklah aura si Justin ni. Puas ati jugak sebab tengok dia nyanyi kat madison sq tu macam kita tengok real lak. Dengan 3D nya..dengan soundnya..memang teruja gak ah. Tahan kaki je nak melonjak-melonjak nyanyi lagu bebeh..bebeh...bebeh..yu smile..ai smile....hehehe

Er..tapi Justin Bierber to comel ah. Hihihihihhihi olollololol..manja kot ngan mak dia. Kecik lagi nih..belom boleh becinta-cinta. Hiks..



Cheers,
Amysue

1 comment:

gadis are you said...

oyeh...oyeh.....tahniah kerana menambahkan peminat kepada jastin bibir...kekekekeee.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...