Monday, April 4, 2011

Pengakuan berani mati

Okey pengakuan berani mati..AKU RINDU GILER DENGAN BAKAL SUAMI AKU...hahahah! amboi bakal suami terus. Gelik ketiak aku taip nih. Hahah! gelik konon, tapi saya suke jek. Hik..hikk...

Serius weh..ntah kenapa rindu macam dah setaun tak jumpe. Padahal baru je jumpe 12 mac ari tuh. Saya syak la kan..mebi sebab masa 12 mac ari tuh kan dia datang ngan makpak dia..jadi memang haruslah kami jangan pegang-pegang..duduk rengang-rengang..haku di sini engkau di sana..hanya kerdipan mata penghubung kata. Wah! wah! kau tengok, rindu punya pasal terkeluar segala bahasa jiwang2 haku. Hihihihi...sangat ah bukan diriku. huhuhu

Dahla lepas dia balik ke kl asik bz je. Nak bergayut pun payah. kang dia bz bola la..bz ke workshop ah..bz kuar minum ah..bz berlepak-lepakan ngan kengkawan dia lah. By the time dia tak bz dalam kul seploh lebih malam, haku dah sedap-sedap tido.

Ha...tengok..celah mane la pulak kan kitorang nak bermanje-manje kat tepon. Haku lak memang jenis tak reti nak koling-koling dia atau mein sms ngn dia waktu keje. T_T rindu kat kamu!

Tapi tak kisah la tu semua..dia sweet aje di mata saya bila macamana pun dia bz...dia mesti sms saya..tetap bagitau kat saya kemana pun dia nak pegi...macam baru-baru ni dia ke Cameron ngan kengkawan..dia tetap sweet membelikan saya bantal stoberi..belikan keychain...sentiasa update kat mana dia berada...tu yang buat saya makin rindu dekat dia. T_T...


Abg, jom kawin!!!..hihihihihihi


Cheers,
Amysue

1 comment:

~ As ~ said...

aihhh i thought u married already..astaga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...