Wednesday, June 22, 2011

Agenda Serius

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Whoaaaahhh..rindu giler kot ngan blog. Bukan je tak update malah tak bukak langsung sejak ari rabu minggu lepas hingga la awal pagi tadi.

:P saya ngan family pegi KL atas urusan yang super duper serius. hahahah! serius celah mane ntah. Tapi 5 hari berada di kl tidak memberi ruang langsung kepada saya nak lepak-lepak sambil menikmati dessert sambil goyang kaki mahupun berkaraoke.

@ Jakel Masjid India
1st time amik gambar ngan SA lepas membeli belah. Heheheh

Kebiasaan saya memborong shawl di jalan TAR juga tidak dapat dilaksanakan. Pergh!!! boleh bayangkan betapa seriusnya agenda kami sekeluarga kali nih. Huhuhu.

Makpak mertua saya pun turun sekali dari Raub. Tapi kejap je la. Datang petang..esok pagi dah balik ke Raub. Yang penting dapat lah berjumpa besan. eceh! sweet kan?

@ Hibiscus Hotel Masjid India

Tapikan macam pelik owh....cuti sekolah dah habis kan?..tapi hotel area masjid india full house memanjang. Stress saya. Tapi dengar citer sebab time tu OUM konvo tu yang ramai datang KL..pastu kengkonon Brunei pun tengah cuti sekolah..huhuhu rasanya Indonesia pun cuti gak kot..sebab cam ramai plak mereka bercuti-cuti di sini satu family.

Lepak makan bersama

Tak sabar nak kawin...heheheh tapi stress ah memikio kan persiapan segala ni.



Cheers,
Amysue

2 comments:

ayanuts said...

bestnyerr shopping2 :)

Nurul Aima Hj Kaim said...

ok ka juga stay d hibiscus hotel? review pls

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...