Wednesday, June 29, 2011

Kursus Pra Perkahwinan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ari tu saya 5 hari berada d kl kan untuk menguruskan yang kengkonon penting sangat tu..last week, encik Jamil plak berada 5 hari di kk untuk meneruskan agenda yg tak sempat dihabiskan...


Si Encik Jamil berada di kk start 24-28 Jun 2011..Huh! paling sejarah kami berjauhan ni banyak berjumpa dalam 1 bulan. Bulan June ni, 3 kali hujung minggu berturut2 kami berjumpa. Wah! bahagia betol.



25 & 26 June lepas, kami telah berjaya menghadiri kursus pra perkahwinan di Wisma Muis..Hihihih tabah betol encik Jamil tu nak berkursus di sini. Saya suh dia amik sendiri kursus kat sana dia tak nak pulak. Katanya nak sesama..oh! soh suhwit kamoooo. hihih

1st day kursus kahwin

Tapi lawak ok...dah lah kursus tu kebanyakkan di handle oleh pegawai sabahan kan...so opkoslah kau dengar bahasa sabah dari mula saaaaaaampai habis...banyak gak ah perkataan2 sabah yang dia x paham dan salah paham. Hahahhaha!

"Selamba je kan ustaz tu mencarut"..katanya masa kitorang tgh break.Hohohoho!..beselah kan..ada perkataan yg kalau kat semenanjung dikatakan mencarut..padahal kat sini xde hape pon.

Overall..kursus tersebut sangat syok..ada 11 slot semuanya best!...segar bugar je kot mata..akhirnyaaaa kami pun dah dapat sijil. Pasni misi melengkapkan borang kebenaran nikah plak.



Cheers,
Amysue

1 comment:

gadis are you said...

wah...tahniah2 =) cntek la sijil ne sy pun mau lah ngee...^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...