Monday, June 13, 2011

Nak jumpa jugak!

Assalamualaikumualaikum dan salam sejahtera...


Hehehehe..dek kerana rindu yang membuak-buak..aaaaaaaaaaaaku tak kire..nak pergi jugak jumpa dia walaupun jaaauh..maka, hasilnya..dapat lah deting dengan encik Jamil weekend baru-baru nih.


Hahahha hebat kan penangan cinta..dan-dan je ujung minggu pergi berdeting tanpa dirancang..wah! romentik kau dayang. Hihihih tidaklah...weekend baru-baru ni dapatlah jumpa dia kejap sebab ada kursus kat KL.

Kursus tu buat masa ujung minggu..sabtu & ahad..dari pagi sampai kul 4 ptg...sempat jumpa dia cuma malam hari jumaat tu dan malam ari sabtu jek. Ahad memang tak sempat jumpa..Pas abis kursus terus berdesup ke airport. Tapi bolehlah jumpa kejap daripada takde.. ye tak???


11-12 Jun baru-baru ni pegi kursus kat NSTP Bangsar. Dihantar oleh pihak kolej untuk menghadiri kursus penulisan magazine. Bidang baru bagi saya..heheh tapi saya suuuuuka!..abis la..pasni kene buat entry ala-ala penulisan magazine. Huhuhu...tapi taknaklah untuk blog personal saya ni. Macam....errr tak reti kot nak berskema-skema di sini. Ohmyyyy...bukan diri ku gituu.

Pasal kursus tu nantilah kite citer detail ye...Eh! btw...i'm happyyyyyy!!! dapat hadiah belated birthday dari encik kekasih!..luv u so much darl!...heheheh wah..why ah? why ah? 2,3 menjak ini encik kekasih adalah sangat suwit dan suka belikan something untuk saya...T_T nangis terharuuu

Pink!...luv it damn so much!
(credit to encik google)



Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...