Thursday, July 28, 2011

Mahu pasrah tapi tak rela....

Huaaaaaaaaaaaaaa...boleh tak saya nak nangis sambil hentak kepala bersungguh-sungguh di dinding???...kecewa gilak bila Malaysia kalah. Kecewa tahuuu??

Takpelah (muka tak berapa nak rela sangat ah)..nak buat cemana bukan rejeki..lagipun ramai players yang mantap2 takde...sapik pun takde..aidil tpaksa kuar sbb injured...norshahrul idlan talaha pun xde...

Apapun....uwaaa nak tido la..thnks harimau malaya kerana bermain bermati-matian untuk tidak mahu kecewakan penyokong malaysia terutama yang berpenah lelah datang ke stadium. Maybe belum rejeki kita kali ni. Tpaksa la tunggu bertahun lagi...niways...luv u HM!



Cheers
Amysue

Thursday, July 21, 2011

entry ke'bola'an..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tengok tak tadi Harimau Malaya vs Chelsea? Saya tengok!!!!...takpe ah HM kalah 1-0..gol yang satu tu pun gol kontroversi. Bagi je ah. Kang klu 0-0..agak tak berapa sedap la kan tetibe chelsea tak de gol langsung sedangkan yang lelain arsenal and liverpool memasing menang bergaya..

Okey...boleh tak kalau saya nak kata tetibe Farizal Marlias tu bf baru saya? Gigih okey saya google nama penuh beliau. Gile, penuh bergaya sungguh beliau menangkap bola daripada membolosi gawang malaysia. Droolingggg.. Luv u! luv u! luv ! nak sain bole? hahaha..very the tetiba.

Farizal..nak sainnn ????
crdt : Google

Ni la nasib penjaga gol..bila berjaya menyelamatkan bola, kompem nama naik...tetibe je penjaga gol tu hensem di mata wanita..pastu ramai ah wanita perasan seperti saya mengaku tu bf dorang..heheh..Taaaaapiiii cer kalau asik gagal je nak tangkap bola...pastu asik boooooolos je...tak pasal2 kena maki bla..bla..bla..sebelah mata pn tak pandang.

Dulu tem si khairul fahmi tu menjadi wira masa malaysia lawan ngn indonesia...amboiiii kemain kau nama dia disebut-sebut...tapi sejak prestasi beliau macam merosot 2,3 menjak ni..terus macam yang.."ah, tak best ah c apex ni..pe ntah byk sgt dah bolos"...kesian kan????
pasrah..

Wah! mood malam ini sangatlah kearah ke'bola'an...excited nk tunggu malaysia lwn singapore plak..harap pasukan malaysia pakailah jersey biru dorang tu..sebab jersey tu selalu bawa tuah..yang kuning macam kureng skit.

Sekian, ulasan daripada seorang wanita yang tak pandai maen bola malah agak buta jugek dalam peraturan maen bola. nak tau offside ke tak pun fail. Eh tak, yang tu dah bole dh sikit..tang yang kene bagi freekick tu yang tak paham camne bole dapat. hahah! kesian.

p/s:pertahanan malaysia tadi pn bole tahan.


Cheers, Amysue

Wednesday, July 20, 2011

Sem Baru ada 14 minggu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Semalam dah start dah sem baru bagi students artist multimedia animasi, visual dan film documentary...dan next week start kelas pulak untuk pelajar diploma unikl...maka dengan rasminya berakhir sudah masa kau nak duduk melekat 24 jam tempat sendiri. Lepas ni pasti jarang ada di tempat duduk kerrrnaaaaaa jadual baru adalah agak padat ye. Lupakan aje angry bird mu ituh..rerakan yang lain jugak ya..Hahah

Minimum jam mengajar untuk sem ni adalah 18..ada gak yang terlebih dr 18..pasrah aje la ye. So sem ni saya mengajar Technical Maths 1, Statistics, Basic Maths1, Basic Maths2...ada ajar sijil..ada ajar diploma..

Excited tengok jadul kelas memasing. Time ni belum keluar lagi jadual untuk lecturer..cuma jadual kelas sahaja. Maka adalah semangat ye nak menanda masa memasing..ada tanda ngan kaler kuning la..kaler pink la (opkos saye!)...tak cukup ngan kaler, tanda plak ngan garis2 pen merah..pastu pakai pulak marker pen..

Hahaha! lawak...tak puas ati ngan highlight pen...pakai kaler Luna plak..ni kalau lupa masuk kelas gak tak tahulah nak kata apa.


Kalendar akademik unikl semester july 2011..ada 14 minggu..huhuhu ianya juga bermaksud ada 14 minggu lagi sebelum saya mengakhiri jaman bujang..awww mak sukak!!!!

UPDATE: baru je terima jadual lecturer..homaigod baru pasan ari rabu and jumaat kelas adalah macam tak bole nk benapas. Very the straight and the full..Hohohoh

Selamat menempuh semester baru! tak sabar nak habis sem nih. Heheheh


Cheers,
Amysue

Friday, July 15, 2011

Kedai yang paling saya suka pegi

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

Huhuhu duk lama-lama dekat Kaison boleh mati owh.. T_T tensen sebab tak dapat duduk lama-lama dekat Kaison masa rehat tadi...banyak barang lagi saya tak belek..hehehe oleh kerna hanya ada RM 30 sahaja dalam purse saya, maka ada lah lebih selamat sekiranya tidak berlama-lamaan di dalam itu. Heheh


Bagi mereka yang duduk kat kk ni memang tahulah Kaison tu apa..Kaison tu kedai best sebab banyak barang yang pelik-pelik tapi comel nak mampos di jual situ. Daripada bunga-bungaan sehinggalah perhiasan umah ada di sini. dan semua mereka adalah DAMN so cantik dan cumels.

Baaaanyak tin-tin yang comel..geram


Tiap-tiap hari jumaat, masa rest je mesti nak singgah Kaison dan spent banyak masa kat situ. Saya, kalau ditinggalkan di situ pun satu hari saya sanggup..tapi lagi sanggup kalau duit pn banyak sebab semua pn macam nak beli. Heheheh..

Stationary yang comel-comel jugak banyak..yang tak pernah-pernah jumpa pun ada

Cer teka ape bendanya ni..cam kapsul ubat kan? tapi ada kata-kata mendalam serta karakter 'bogel' di situ. hahahha

Saya beli dua sebab terlalu geram..yang itam tadi beli untuk encik jamil..dan yang pink ni opkos saya punya..hohohoh lucah je ayat n gambo dia. Kekekek..bengongkan. Ni sebenarnya mug. Nampak cam kapsul kan..meaning ni ada 2 mugs..bolehlah sarapan pagi penuh bergaya dengan mug pink..kemudian pada waktu lunch rasa seksi dengan mug kaler putih.

Hehehehe selalu je member tegur..."aik...tadi aku tengok ko pakai kaler pink..ni tukar sudaaa?"...welll malas nak cakap ah...hahahah!

Setiap kali pegi situ, mesti baaaaanyak barang baru..dan setiap kali keluar dari Kaison mesti tak pernah fail untuk beli barang. At least satu barang saya beli..selalunya barang baru la dan kemudian bagi jeles opismet sebab ada beli barang baru kat Kaison. Hahahha hasad dengki kan aku?





Duduk dalam tu boleh buat anda tetiba jadi kretip nak hias rumah cemana ataupun nak hias bilk anda cemana..kalau anda rasa otak macam dah beku tak tau nak hias rumah cemana, cer masuk kedai ni..terus macam "owh aku nak beli ni taruk kat sini....em yang ni pun boleh beli dan taruk kat tepi bla..bla..bla...huuuuu aku nak ni..sesuai betul ngan langsir umah aku...bla..bla..bla.." tak keterlaluan di katakan, kalau anda tetibe didapati meroyan di dalam tu pn boleh diterima masyarakat..tak salah tu semua. Hahahahha!


Sesungguhnya saya bukanlah staff Kaison ke apa..mahupun ada saham di situ..saya cuma pelanggan setia Kaison dan menghargai kehadiran mereka di kk. Yahoooo!..soon akan di bukak di Setapak, KL...heheheh kenapa saya suka? sebab kang dah terpaksa duduk KL mesti rindu nak lepak lama di Kaison..jadi bole ke Setapak..Tapi saya tak tahulah soon tu bila dan dimana specific tempatnya.

Kotak-kotak yang pelbagai serta menggeramkan jiwa


T_T tadi banyak barang baru owh..saya ingat nak gi Kaison lagi pas keje ni. Heheh



Cheers,
Amysue

Wednesday, July 13, 2011

Dengan ijin kamu..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Adakah anda kesunyian? Perlukan teman untuk berbicara? ON CINTA dan hantar ke 345blablablabla... hahaha tekanan kan dengar iklan camtu..ntahapehape..

Ekceli nak tanya uolss..adakah anda jenis yang kalau nak keluar gi memane
a) inform/sms bf/tunang SEBELUM keluar?
b) niat untuk inform bg/tunang sentiase ade tapi selalu ilang ingatan bila keluar..hehe
c) gamble je keluar..lagipn belom kawin kan..masih free untuk lakukan aktiviti memasing.

** soalan valid untuk yang belum kawin je..yg dh kawin tu mmg WAJIB okey

Heheheheheh saya jatuh dalam kategori b dan c..Hohoho..actually saya ni bukanlah jenis yang suka inform apa yang saya buat dekat encik Jamil. Gamble je buat itu ini..tapi yelah..bila hubungan dah serius, mulalah rasa insaf lalu berazam untuk inform dia sebelum saya keluar. Kata orang sebagai latihan..kang dah kawin takde lah kau tekanan di sana..

Namun...ya..namuunn..niat itu je dah park baik punya kat dalam diri ini, tapi selalu je FAIL..selalu je terlupa. Kengkadang kalau teringat pun saya dah selesai dah keluar..hihihihi lupe laaa. Caner ek korang begitu patuh dah komited untuk memberitahu bf/tunang korang setiap kali sebelum melangkah keluar. Adoiyaiiii..kena masuk master class nih.

Boo..Boo malu lah kau dengan encik jamil tu..dia kalau nk gi memane kompem inform dulu sebelum dia kuar. Sebelum okey..bukan in the middle ke atau selepas. Tak pernah fail. Nak nangis ah camnih..Nak lepak kedai mamak pun inform i tau. Malu aiii. Kalau haku memang dah burn dah tu..syok je aku melepak tanpa memberitahu beliau. OhMyyyyyy..

Ni kalau tak berubah jugak sebelum kawin kompen tekanan perasaan nih. Suke2 ati kau je kan nak keluar tanpa ijin somi..baiklah encik jamil, mulai hari ini saya berusaha untuk berubah. Mudah2an mudah la ye bagi saya..amiiiinnn

p/s: sejak berkawan dengan encik jamil, saya memang menjadi independent woman...biasa buat everything dengan kudrat dan buah fikiran sendiri..heheheh tu sebabnya makin menjadi-jadi ianya effect dekat perlakuan saya.

Cheers,
Amysue

Monday, July 11, 2011

Owh status mu itu.....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Cuba lihat ape yang encik Jamil post dekat wall saya Jumaat lepas?


Hak! hak! hak! cam geli kan? kompem berbulu je member2 lain kalau nampak. Sabo aje le ye. Tak agak-agak tu ayat..'menikahimu' terus. Hadoiiiii la daling. Memang tindakan diluar kawalan ni.

Anyway..mudah2an ye..Allah permudahkan laluan kami..dan laluan si encik jamil 'menikahi' saya. Hehhehe..Aminnnn

Ni semua gara-gara lagu Pasha dan isteri beliau si Adelia tu. Lagu dia syok...tengok lirik laaaagi syok. Kompem ramai nak jadikan lagu ni sebagai music latar video kahwin memasing. Hihihii saya juga memikirkan benda yang sama..tapi lagu wajib Tercipta Untukku

Kalau nak tengok video ni silalah memakai youtube di laptop atau desktop masing-masing ye kerna di waktu ini, access ke youtube tidak dibenarkan menggunakan laptop saya. Opis hour kan? pepaham la. Hehehe jadi tak dapat nak amik coding untuk paste kat sini. Layan lirik lagu aje la ye.

Penghujung Cintaku

Berakhir sudah pencarian cintaku
Jiwa ini tak lagi sepi
Hati ini tlah ada yang miliki

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Hati ini tak lagi sepi
Kini, aku tak sendiri

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu



Cheers,
Amysue

Thursday, July 7, 2011

Domino's Pizza

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Saya suuuka Dominos Pizza...kalau nak kelainan sila lah melantak Dominos pizza. Tapi saya ni..kalau dah namanya pizza, memang tak pernah tak suka...suuuuuka memanjang. Sebelum ter'suka' dekat Dominos ni..saya suka dengan pizza Shakey's..tapi skang shakeys macam dah takde kan?? puas mencari ...tak tau lah kalau ada tersorok kat mana-mana..rinduuu nak makan.

Tak pernah dine-in dominos nih. Selalu delivery je. Tapi sesekali nak juga dine-in..so ari tu pegi la ngan encik jamil kat Dominos Ampang point. wuuuu lalu kat Habib ade sale woh...hikhikhik..okeh, okeh,,Bila tak pernah dine-in, maka tak tahulah kan cemana dominos ni amik order..ingatkan sama je cam fast food lain....tapi bila dah sampai konter...errr macam lain jek...

1st thing dia tanya, nama dan nombor telefon.. Hahahah! mute sekejap barang seminit dua..sebab macam heran kenapa nak mintak no tepon. Makan sini je pon..bukan nak suh hantar memana.


Encik Jamil pun kasik ah no telipon dan nama..pastu oder..bla..bla..hihihi takde ek order air dalam cup..memang siap2 dalam tin. Tak taulah dominos lain cemana.....lepas abis oder dia suruh duduk dulu.

Huhuhuhu sekali lagi pelik..selalu klu kena tunggu makanan, dia akan kasik nombor kan? dan pekerja dia akan hantar kat meja kita. Ni takde pon kasik nombor..gamble ah duduk sambil tunggu..Tu pun terjenguk-jenguk kat konter kalau2 pizza dah siap..takut dia tak dapat carik kami.

Aku duk tanya2 je kat Jamil...abis cemana dia nak cam kami kalau takde bagi nombor..tetiba terdengar

"Cik SUZANNA...CIK SUZANNA..ur pizza is ready!!!"..hoih..tekejut aku..bapak punya kuat sore mamat tu panggil cik suzanna tu. Terus aku pandang Encik Jamil..

"Abang....dia panggil nama la...hahahahah!..lawak, macam kat klinik plak..bezanya sore mamat memanggil tu kuat tak ingat okey..cam nak gaduh jek"

Tu pun Encik Jamil tak pecaya...sekali..hambek kau

"Encik JAMIL...encik JAMILLLL..UR PIZZA IS READYYY!!!" hahahahha..gila punya kuat owh. Terkekek aku ketawa. Semua orang pun dapat tahu nama kau saat itu juga. Hehehhe!

Owwwwhhhh..camtu ek Dominos punya cara...hemmm u rock dominossss! patutle mintak nama dan nombor telepon..Sib beik encik Jamil tak main-main letak nama Pak Joko ke hape ke..hohohoh...Dominos lain cenggitu jugak ke?

Saya, pizza dan air seratus (100plus)

We ordered Tuna Temptation..dan rasanya ya ampun s.e.d.a.p gilak okeh...dan sekarang saya adalah mengidam nak makan..huhuhuh T_T tapi mana ada kat sabah ni...sila bertabah menunggu bulan dec kalau nak makan, Huk..huk..ukk

Cheers,
Amysue

Tuesday, July 5, 2011

Memburu barang kahwin

1st day @KL...usah di belek sangat keberkilatan mukaku itu..imagine ah muka x mandi dr pagi..fresh dari Sabah.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Memang betul ye rakan-rakan sekelian..walaupun kami membeli barang persiapan kawen ni macam main rembat je takde survey-survey semua..tapi saya sangat berpuas hati. Kira takdelah macam kelam kabut kan beli barang. Kalau ikutkan macam banyak masa lagi kan..tapi tu lahhhh..weolsss mengejar waktu yang kami boleh membeli together2..takdelah kau meratapi sengsorang membeli barang kawin..gituuu

Masa kat kl ri tu..sempat gak pegi Nilai 3. Memang tak dinafikan..harga kat situ kengkadang kalau silap langkah, memang cam OHMYGOD KENAPAKAH HARGANYA BEGITU MAHALLLLLL TAK MASOK AKAL...tapi kalau rajin survey memang dicelah-celah mereka, terdapat kedai-kedai yang murah.

Oleh kerana saya dah tahu memang kitorang tak cukup masa, maka awal-awal lagi saya dah buat tinjauan di belog2 B2B yang lain pengalaman mereka membeli belah di nilai ni. Maka melalui beberapa belog, saya dapat tahu kedai ZC yang agak murah berbanding yang lain. Sampai-sampai nilai 3 jek..memang terus menuju ke kedai tersebut dan memborong jugek la kat situ..

Memang betol ah...ZC agak murah berbanding yang lain..dia punya murah tu bukan setakat doploh sen tigaploh sen.. sampai singgit, dua tiga hengget lebih murah dari kedai lain. Senang ati ah skit. Percaturan tidak salah. Hihihi..


Ok fine...kami si jakun yang masuk kedai kawen dan tak tahu peraturan tak boleh amik gamba kat dalam kedai. Hohohoho...banyak gak ah snap2 gambo...Tak lama pastu kedengaran announcement di kedai tersebut yang ditujukan secara umum TAPI sebenarnya ditujukan KHAS buat kami supaya dilarang ambik gamba..Hahahaha..hadoiii jakun2.

Lepas tu gi carik langsir plak..mak nak carik langsir umah..suh jahit siap..senang..tak yah pikir2 dah..langsir bilikku juga di tempah sama. Boleh tak mak saya nak tempahkan ropol2 kepala katil macam zaman dulu-dulu. T_T...tidak emak ku...taknak ah complicated cam dedoulu tu...nak yang simple sudahhhh.

Kira murah ah..7 set langsir mengandungi 14 helai kain langsir yang sudah siap jahit hanya berharga RM260..selalu beli kain aje dah dua ratus lebih..yang ni rege kain campo jahit. Sukur nak..takyah mak saya tersengguk2 menjahit langsir.


Penat yang hamat hunting for kain langsir ni. Tak sedar dari hujung ke hujung kami keluar masuk kedai langsir..sampai terduduk-duduk kat pintu kedai. Dengan panas teriknya...Mak jugalah yang paling super woman..tahan owh berjalan.

Tengok encik Jamil dah terlena kat sofa..penat kehulu kehilir mengikut kitorang.

Mak tengah menerangkan ukuran bla..bla..bla..langsir kitorang


The next day tu pegi lagi ke Nilai nak amik langsir-langsir tu. Patut memang siap dalam sejam je..tp takut jahitannya tak kemas sebab kelam kabut kan..dah tu banyak lak..hari kedua tu pegi pun dah petang. Plan nak pegi pagi....tapi kuasa Tuhan..banyak betul halangan.

Packing barang kat hotel...fine..fine..2 kotak besar terpaksa balik sabah melalui pos malaysia. Dalam 20kg gak ah barang antar by pos udara. Memula ingat nak hantar by laut murah skit 1kg/7 hengget (klu x silap ah)...klu udara 1kg/10 hengget untuk ke Sabah. Tapi sekali timbang semua total up RM60.Ah bolehlah..sbb dlm kepala dah bajet dekat RM200. huhuhu

Tapi..tapi...jangan kau ingat itu aje ye yang nak di pos...tu haaaa ade 5 kotak kecik lagi yang menunggu turn nak di pos. Ahahahha! total up ade 15kg lg tu nk d pos.. Saya ingat nk pos pakai laut je. Tapi tengoklah cemana. Sebab tu semua botol kaca.... hihihihi berkeras dan berhabis saya nak realisasikan impian nak berdoorgiftkan jar nih. Saya beli RM1/pc..kalau beli kat kilang dapat ah murah sikit..Tapi, kilangnye nun kat puchong..takde mase la nak pi sane..nak harap encek jamil memang ntah kemana-mane je kang dia sesat. Huhuhu
Ihsan Google
(x sabar nak tunggu benda ni sampai sbb nk deco comel2)



Cheers,
Amysue

Monday, July 4, 2011

Bakal pengantin yang gamble ah..


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Wah dah bulan Julai laaaaaa...betapa masa itu sangat cepat berlalu. Jap lagi pose..pas sebulan..raya...lepak sebulan lebih..then.....mak nebes uolsss...

Oleh kerana saya dengan encik Jamil ni berkoordinat jejauh..maka amat sukar la ye nak buat persiapan kawen tu sesame. Sedeh okeh..beli barang kawin sengsorang..dan kedengaran sayu meratapi je bila encik jamil pegi karnival pengantin sengsorang.

Tu yang berabis bagai takde hari esok kitorang beli barang-barang persiapan baru-baru ni. Alhamdulillah...banyak gak perkara yang dah setel.

Hahaha tapi memang cam kelakar sebab dalam masa yang singkat, tambah tolak...adalah dalam seploh hari je kami menyelesaikan perkara seperti kusus kawen...tempah baju kawen...beli baju...beli barang2 hantaran..beli doorgift...tempah langsir...beli cencen tunang&kawen..bla..bla..macam main pick-up2 je semua benbarang tu semua. takde de pikir pepanjang.

Memang takdelah nak kata istilah survey berhari-hari...survey 2,3 kedai sudahhh. Paling rasa takleh terima kenyataan pasal pilih cencen kawin and tempah baju. Boleh tak dua benda ni buat aku takut nak masuk kedai?????. Bongok betul. Hahahha

Nak masuk kedai pegantin pun macam main sorok2..gostan kedepan banyak kali baru masuk kedai. Sama gak kedai cencen...tak sempat kaki melangkah masuk..saya dah tarik dia ke tempat lain. Dia punya nebes dan cuak nak masuk kedua-dua kedai ni macam nak jumpa doktor injek je. Hadoiiii..peliks

Tp akhirnya...dah setel gak ah..saya cuak nak masok kedai cencen bukan pe..haku ni dahlah bukan pemakai tegar barang-barang kemas (kau boleh kira eksesori yg aku ada..tu pn kalau ada yang nak dikira la..hahhaha)..memang saya langsong tak tahu cemanakah cencen yang harus saya pilih...mak ayag kitorang lak serah bulat2 kat kitorang...rege cencen yg patot saya amik pun tak tau..kang termurah sangat, marah plak ibubapa kitorang..kang teramik yang mahal sangat di kata plak saya sengaja pilih yang memahal. SUMPAH...aku memang lost pasal cencen mencencen ni.

Dahlah saiz mengalahkan cinderella...macam cencen bebudak je kot. Hahhaha! tapi untung kot encik Jamil sebab bila cencen kecik..emas pun kurang..rege pun murah..Haiyaaaa tak acik...harus kena redeem pas kawin ni. Heheheh

Sama gak tang baju kawin...tapi ni ok skit ah...saiz memang ada je kat butik..tapi kaler yg kitorang nak plak takde. So terpakse lah tempah baru. Oh my God!!! aku suka gile kot dengan design tu. Tp tengok ah nnti cemana bila dah fitting. Baju malam berinai pon aku suka gila. Rasa macam nak pakai tetiap malam. Tetiap malam lepas mandi je aku nak mencuba..ape kejadahnye dayang oiii.

Owh baju berinai n nikah saya beli je. Senang...save bajet..memula ingat nak tempah je..tapi beli kain je dah berapa...upah tempah lagi...so membeli aje kita ye. Osah la membuang duit sangat. Boleh tak masa beli baju tu saiz gua bukan S??? M ohkeh!..wah...wah..1st time ye baju s itu seperti nangka di balut di badan saya. Hik..hik..hik...lucu banget.

Bila dah habis membeli belah..dan encik jamil pun balik ke semenanjung..terus tepikir...huhhuh punya gamble acara membeli-belah kitorang..rase cam main remmmmmbat je. Tapi so far..saya berpuas ati kot.


Cheers,
Amysue
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...