Wednesday, July 13, 2011

Dengan ijin kamu..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Adakah anda kesunyian? Perlukan teman untuk berbicara? ON CINTA dan hantar ke 345blablablabla... hahaha tekanan kan dengar iklan camtu..ntahapehape..

Ekceli nak tanya uolss..adakah anda jenis yang kalau nak keluar gi memane
a) inform/sms bf/tunang SEBELUM keluar?
b) niat untuk inform bg/tunang sentiase ade tapi selalu ilang ingatan bila keluar..hehe
c) gamble je keluar..lagipn belom kawin kan..masih free untuk lakukan aktiviti memasing.

** soalan valid untuk yang belum kawin je..yg dh kawin tu mmg WAJIB okey

Heheheheheh saya jatuh dalam kategori b dan c..Hohoho..actually saya ni bukanlah jenis yang suka inform apa yang saya buat dekat encik Jamil. Gamble je buat itu ini..tapi yelah..bila hubungan dah serius, mulalah rasa insaf lalu berazam untuk inform dia sebelum saya keluar. Kata orang sebagai latihan..kang dah kawin takde lah kau tekanan di sana..

Namun...ya..namuunn..niat itu je dah park baik punya kat dalam diri ini, tapi selalu je FAIL..selalu je terlupa. Kengkadang kalau teringat pun saya dah selesai dah keluar..hihihihi lupe laaa. Caner ek korang begitu patuh dah komited untuk memberitahu bf/tunang korang setiap kali sebelum melangkah keluar. Adoiyaiiii..kena masuk master class nih.

Boo..Boo malu lah kau dengan encik jamil tu..dia kalau nk gi memane kompem inform dulu sebelum dia kuar. Sebelum okey..bukan in the middle ke atau selepas. Tak pernah fail. Nak nangis ah camnih..Nak lepak kedai mamak pun inform i tau. Malu aiii. Kalau haku memang dah burn dah tu..syok je aku melepak tanpa memberitahu beliau. OhMyyyyyy..

Ni kalau tak berubah jugak sebelum kawin kompen tekanan perasaan nih. Suke2 ati kau je kan nak keluar tanpa ijin somi..baiklah encik jamil, mulai hari ini saya berusaha untuk berubah. Mudah2an mudah la ye bagi saya..amiiiinnn

p/s: sejak berkawan dengan encik jamil, saya memang menjadi independent woman...biasa buat everything dengan kudrat dan buah fikiran sendiri..heheheh tu sebabnya makin menjadi-jadi ianya effect dekat perlakuan saya.

Cheers,
Amysue

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

jngn susah mie automatik tu ko ingt bila suda kawin nnt :)

suciribenalime said...

tue lah pas nie kene mintak ijin tau.... aku dulu pun practise make perfect okesss.... mmg mula2 tekanan dibuatnyer.... lamer2 ok.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...