Thursday, July 21, 2011

entry ke'bola'an..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tengok tak tadi Harimau Malaya vs Chelsea? Saya tengok!!!!...takpe ah HM kalah 1-0..gol yang satu tu pun gol kontroversi. Bagi je ah. Kang klu 0-0..agak tak berapa sedap la kan tetibe chelsea tak de gol langsung sedangkan yang lelain arsenal and liverpool memasing menang bergaya..

Okey...boleh tak kalau saya nak kata tetibe Farizal Marlias tu bf baru saya? Gigih okey saya google nama penuh beliau. Gile, penuh bergaya sungguh beliau menangkap bola daripada membolosi gawang malaysia. Droolingggg.. Luv u! luv u! luv ! nak sain bole? hahaha..very the tetiba.

Farizal..nak sainnn ????
crdt : Google

Ni la nasib penjaga gol..bila berjaya menyelamatkan bola, kompem nama naik...tetibe je penjaga gol tu hensem di mata wanita..pastu ramai ah wanita perasan seperti saya mengaku tu bf dorang..heheh..Taaaaapiiii cer kalau asik gagal je nak tangkap bola...pastu asik boooooolos je...tak pasal2 kena maki bla..bla..bla..sebelah mata pn tak pandang.

Dulu tem si khairul fahmi tu menjadi wira masa malaysia lawan ngn indonesia...amboiiii kemain kau nama dia disebut-sebut...tapi sejak prestasi beliau macam merosot 2,3 menjak ni..terus macam yang.."ah, tak best ah c apex ni..pe ntah byk sgt dah bolos"...kesian kan????
pasrah..

Wah! mood malam ini sangatlah kearah ke'bola'an...excited nk tunggu malaysia lwn singapore plak..harap pasukan malaysia pakailah jersey biru dorang tu..sebab jersey tu selalu bawa tuah..yang kuning macam kureng skit.

Sekian, ulasan daripada seorang wanita yang tak pandai maen bola malah agak buta jugek dalam peraturan maen bola. nak tau offside ke tak pun fail. Eh tak, yang tu dah bole dh sikit..tang yang kene bagi freekick tu yang tak paham camne bole dapat. hahah! kesian.

p/s:pertahanan malaysia tadi pn bole tahan.


Cheers, Amysue

1 comment:

gadis are you said...

bia btol mlysia 1...fuh cayalah....wah...encom boy lh bopren bru mis nie...hehehee....muka bru da kan^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...