Monday, July 11, 2011

Owh status mu itu.....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Cuba lihat ape yang encik Jamil post dekat wall saya Jumaat lepas?


Hak! hak! hak! cam geli kan? kompem berbulu je member2 lain kalau nampak. Sabo aje le ye. Tak agak-agak tu ayat..'menikahimu' terus. Hadoiiiii la daling. Memang tindakan diluar kawalan ni.

Anyway..mudah2an ye..Allah permudahkan laluan kami..dan laluan si encik jamil 'menikahi' saya. Hehhehe..Aminnnn

Ni semua gara-gara lagu Pasha dan isteri beliau si Adelia tu. Lagu dia syok...tengok lirik laaaagi syok. Kompem ramai nak jadikan lagu ni sebagai music latar video kahwin memasing. Hihihii saya juga memikirkan benda yang sama..tapi lagu wajib Tercipta Untukku

Kalau nak tengok video ni silalah memakai youtube di laptop atau desktop masing-masing ye kerna di waktu ini, access ke youtube tidak dibenarkan menggunakan laptop saya. Opis hour kan? pepaham la. Hehehe jadi tak dapat nak amik coding untuk paste kat sini. Layan lirik lagu aje la ye.

Penghujung Cintaku

Berakhir sudah pencarian cintaku
Jiwa ini tak lagi sepi
Hati ini tlah ada yang miliki

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Hati ini tak lagi sepi
Kini, aku tak sendiri

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu



Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...