Wednesday, July 20, 2011

Sem Baru ada 14 minggu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Semalam dah start dah sem baru bagi students artist multimedia animasi, visual dan film documentary...dan next week start kelas pulak untuk pelajar diploma unikl...maka dengan rasminya berakhir sudah masa kau nak duduk melekat 24 jam tempat sendiri. Lepas ni pasti jarang ada di tempat duduk kerrrnaaaaaa jadual baru adalah agak padat ye. Lupakan aje angry bird mu ituh..rerakan yang lain jugak ya..Hahah

Minimum jam mengajar untuk sem ni adalah 18..ada gak yang terlebih dr 18..pasrah aje la ye. So sem ni saya mengajar Technical Maths 1, Statistics, Basic Maths1, Basic Maths2...ada ajar sijil..ada ajar diploma..

Excited tengok jadul kelas memasing. Time ni belum keluar lagi jadual untuk lecturer..cuma jadual kelas sahaja. Maka adalah semangat ye nak menanda masa memasing..ada tanda ngan kaler kuning la..kaler pink la (opkos saye!)...tak cukup ngan kaler, tanda plak ngan garis2 pen merah..pastu pakai pulak marker pen..

Hahaha! lawak...tak puas ati ngan highlight pen...pakai kaler Luna plak..ni kalau lupa masuk kelas gak tak tahulah nak kata apa.


Kalendar akademik unikl semester july 2011..ada 14 minggu..huhuhu ianya juga bermaksud ada 14 minggu lagi sebelum saya mengakhiri jaman bujang..awww mak sukak!!!!

UPDATE: baru je terima jadual lecturer..homaigod baru pasan ari rabu and jumaat kelas adalah macam tak bole nk benapas. Very the straight and the full..Hohohoh

Selamat menempuh semester baru! tak sabar nak habis sem nih. Heheheh


Cheers,
Amysue

1 comment:

misya mialen said...

pek btul jadual ko mie.tp, x apa, tu cabaran pendidik.^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...