Wednesday, August 3, 2011

20th anniversary dinner

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Last week sebelum masuk bulan posa memang banyak sangat aktiviti sampaikan kelas sepanjang minggu adalah tak ada..em takdelah semua takde kelas..hari senin tu kelas cuma hinga tengahari koz petang tu ada live band pelajar-pelajar. Haaaa melalak la kau puas-puas di situ ye sebelum puasa..

The next day nye tu (selasa) kelas adalah sehingga pukul 3ptg sahaja koz semua staff kys adalah dibenarkan untuk balik awal supaya kau boleh bersiap se'vouge yang mungkin untuk dinner malam tu..memang semua stok x kenal diri memasing like "eh yang tu siapa eh?...yang tu pula siapa?"..tetiba dah tak kenal kawan sendiri..lagi-lagi yang berlainan kampus sebab semua pun nak pakai bulu mata pelesu serta bedak tebal berinci-inci. Hahahha

Hari rabu pulak sehingga tengahari takde kelas sebab pagi tu ada rehearsal konvokesyen kolej...dan hari kamis telah berlangsungnya konvo ke-16 kolej di yayasan sabah...paling menteharukan diri apabila ari jemaat tu diumumkan cuti peristiwa..yahoooo!..best okeh aru jemaat tu tak gi keje..boleh kroih! kroih! sampai kul seploh pagi. Hahahah! heaven.

Hari ni nak share sikit pics yang di ambil dari pelbagai kamera..heheheh banyak gilak! idak la dapat ku share semua..mau mengamuk blogger.com ni kalau upload semua. Huhuhu.

Ketika bersesak-sesak di rumah sewa member untuk tumpang mandi, solat serta bermekap-mekapan. 6 orang dimekap oleh cik wiwie..hihihih saya je mekap sendiri...sebenarnye camni je, asalkan berus mekap cukup sampai berbelas-belas jenis kompem tetiba je kau jadi pro mekap artist. Mejik sungguh!...so saya pun la~la~la~ mekap sendiri.

Dah abis mekap...tengah tunggu member-member lain yang belum abis mekap..

Hiks...lawak, bila nak turun gi kete..terus feeling kumpulan marhaban dan berzanji...sebab kebanyakn kami pakai dress and jubah..hohohoh

Dinner KYS (20th Anniversary)...tema dinner malam tu black and red dan kami berdinner di Grand Ballroom One Borneo...Huhuhuh memang betul-betul ikut tema sebab kat dalam ballroom itu pun semuaaaaaaaaaaa merah saaaampai lampu chandelier tu pun kaler merah. Pergh!!! hot bebeh!

Meja 18: staff studio animasi (wanita sahaja)

Dah habis dinner!...dan malam tu saya tak balik ke rumah sebab jauh weh!..dah la tu golap plak tu..memang tak ah nak drive sengsorang. So tumpang tidur rumah member.

Bersama semua staff studio animasi beserta semua lecturer yang pernah terlibat dengan studio animasi...

@ red carpet backdrop


Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...