Saturday, August 6, 2011

Bye-bye

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Ni kira dah citer berminggu yang sudah..hehehe kata banyak entry yang tertunggak kan...memang haruslah asik post cerita jaman Firaun. Hohohoh!...ni hah, one of our frens at office dah say bye-bye ngan kitorang...


Muka ceria-ceria semua bila bab amik gambo

Masih ceria

Kecoh kejap..

Hik..hik..gumbira macam takde sape nak berpisah..

pastu

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Huargghhh..menetes-netes air mata itu. Bila c midah ni dah peluk-peluk say gud bye, otometik saya pon menanges..tapi masih boleh tersenyum bila amik gambo.


huk..huk...bye-bye midah...entah bila kita akan bertemu lagi. We miss u! kami akan sentiasa merindui ur korean look itu..



Cheers,
amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...