Sunday, October 30, 2011

Wedding Theme: Comel dan Sweet..hiks!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Hi uolssss..kelasss tau ai skang update belog seminggu sekalik jek..hahaha..(tetibe nak gelak nape tah?)..owh ari ni umah saya orang2 duk potong rumput bagai kat halaman tu..sebab next week dah nak pasang khemah. Adoiiiiiii cepat gile kot masa berlalu..

Saya sebenarnya tak mengira pun ari sebab saya berdebar-debar..emm tapi member opis la rajin mengira hari dan mengingatkan saya. Kejap2 kalau terserempak ngan saya mesti cakap "Dayanggg...lagi xx hari lagi kan ko nak kawin..bla..bla"..hahahaha, dorang lagi eksaited dari saya..

Owh ye..lupa nak inform kengkawan semua..wedding theme saya adalah "Comel dan Sweet"...dan bila bercakap pasal kaler..opkos lah kaler fink ye..yang soft2 gitukkk (T_T tapi dengar kabar scallop khemah saya shock pink)..

I dunno la why saya pilih konsep kengkonon comel dan sweet tu..tapi memang saya happy la dengan konsep tu..walaupun maybe ada orang yang takleh terima (ah! itu masalah kau..hahahaha! kejam tak??)..tapi yelah..masing-masing kan ada impian perkahwinan tersendiri..masing-masing ada konsep yang mereka inginkan..

Bagi saya..saya suka yang hepi2..ceria2 punya konsep..so untuk kali ni..adalah 3 keping gambar update pasal preparation kawin saya...


Kad Kawin!

Owh yang ni kad kawin 2nd version punya..yg 1st version memang formal sikit ah..sebab tu kad mak ayah saya yang jemput..yang ni saya ngn encik jamil yang menjemput.. nanti lah saya review dengan lebih mendalam pasal kad ni ye. (Oh My God!..banner dan bunting saya juga super duper comel..rasa macam nakk gigit2. :


Doorgift untuk si kecil!

Alhamdulillah hajat saya nak berlolipop ni tercapai..Walaupun tak jadi beli kat Silver Elegance (tempat kebanyakkab B2B selalu beli)..carik punya carik...jumpa juga lolipop ni..just need a lil' makeover..maka terhasillah lolipop comel di atas. I.....super duper like it!



Hantaran deco..from me to him

Dah start mendeco hantaran..pakai bunga tisu yang saya buat ari tu..tambah sikit2 jek ngan bunga plastik..and the result: not bad ya?...hahah tapi aku hepi kut tengok warna dia..warna bersemangat gitukk setelah asik tengok pink lembut kan..

Ya...setakat itulah update yang ada..kang saya update lagi..yang special review tu nanti la eh..maybe lepas kawin ke (insyaAllah)..Harap-harap..majlis saya berjalan lancar..dan tak kucar kacir serta mengikut tema comel dan sweet tu..susah nak jangka owh.huhuh


Cheers,
amysue



9 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

oh sweet itu doorgift trus mau minta belon skali T__T

Dayang_Amy said...

hahah nasib baik belon x masuk dlm list owh..klu nda...nda ku imagine majlis ku begitu comelss sekali. huhuh

aNNor said...

kat mana beli lolipop tu?? comel lah

Dayang_Amy said...

annor: sy beli kat kedai borong jek..murah pn murah

iNa said...

dayang,u tempah dekat mana kad kawin u tu? comel la..boleh bg i link x?

iNa said...

dayang, u tempah kat mana kad kawin u tu?
cantik la..i berminat..boleh u bg link utk tempah kad tu?

Dayang_Amy said...

ina: sy suh member je design..pastu sy print sendiri..

Smile Is Cure said...

awak...mostly wedding theme kite sme....hehe...firstly kartun kt kad tu, then lollypop chumel tu...best.....!!!

Anis's Journal said...

kenapa x letak gmbr hantaran? teringin nk tgk..cantik la,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...