Monday, November 21, 2011

Mukadimah wedding

assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hihihi..lama tak update kan..bleh tahan la bz pas kawin ni. Tp skang dh ok dah..sebenarnya dr minggu lepas lagi sy nk update..tp seriusss saya blur nak start dari mana. heheheh..

Alhamdulillah dah seminggu lebih jadik isteri...perasaannya sangat luar biasa..saaaangat best sebab saya dah ada tempat bergantung. Huhuhu idak le ku katakan sebelum ni xde tempat bergantung..sejak2 dah dewasa ni saya dah jarang bergantung kat mak ayah saya...kongsi perasaan pun jarang..saya ni antara anak yang paling diam di kalangan keluarga..jarang bercakap (wah! pendiam keee?)..so bile dah bersuami, ade la tempat nak ngengade sambil bermanja..gituuuukk!

...tapiiii...sob! sob! hubby saya dah balik semula ke semenanjung. Majlis kat Raub 3/12 ni baru jumpa..sedeeeeeehhh gile kot!

Nah! ku tempek sekeping gambar persandingan kami...banyak gile owh gambar..tp gambar2 dr OP saya tak siap lagi..

Tapi kat atas ni kira teaser dari OP saya..seriussss saya betul2 teruja nak tengok hasilnya..

Pasni saya cuba untuk pikir nk up entry apa..macam2 nak post..nak review semua majlis kawin saya..cumaaa tu la tak tau nak start dari mana..hehe

Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...