Friday, December 16, 2011

Kami dalam versi comel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Aduhaiiii bapak punye malas betul nak update belog. Tapi kang tak update, xde pulak kan nak di baca-baca atau dikenang-kenang di masa hadapan. Tunggu punya tunggu mood tu datang, tetiba petang tadi bersemangat pulak nak godek-godek belog. Kau tau je lah, segala benda bersepah dalam belog nih...tu yang tetiba haku pandai buat header!

Header baru okey!...hahaha! dia punya bersemangat terus tetiba pandai buat header guna photoshop kan??? Hahahahah very the tetibe tau..saya ni baru je nak berjinak-jinak dengan photoshop ni..dah sekeliling kau, students...opismet..semua main ngan photoshop..nak tak nak saya pun mula menjinak-jinakkan diri dengan photoshop. Merangkak gile weh. Aku belasah-belasah je nih..okey lah ni..lectturer maths bleh main photoshop..huhuhuhu. Encik suami sila bangga... :p

Maka itu la hasilnya yang tak seberapa..tak sampai beberapa menet..siap..terus upload...huhuhuh ni kalau saya bagi tengok member2 yang ajar visual kompem kene berbakul-bakul kene komen..hiks!...



Pasni nak mengemas pulak segala link-link yang bersepah itu. Owh ye..gamba katun yang saya guna untuk header tu memang saya ye.. Heheheh student animasi saya tolong lukiskan..dia lakar-lakar je pun memula..bila kitorang ternampak je terus minta dia buat untuk yang lain..heheh..Actually, ada beberapa staff dia lukiskan..tapi kau sendiri la yang trace masuk flash. Saya baru blaja sikit je cemana nak trace hari tu..yang ni member yang buat semuanya. Comel kan???



Cheers,
Amysue

6 comments:

N.Aima K said...

rmie kenapa jg nda d kasi pakai kasut..sejuk la nnt katun mu T___T btw comel ba ni katun!

Dayang_Amy said...

hiks..sbb ceritanya mmg x bekasut..kami di studio mana pakai kasut..tu yg bekaki ayam semua..huhu

ribena said...

d mana kah soluni??

Rinah said...

comel ^^

Dayang_Amy said...

ribena: hihihi sy tidak jumpa mana 'dia'

Dayang_Amy said...

rinah: thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...