Friday, February 24, 2012

Honeymoon: Steamboat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Oleh kerana kami berhoneymoon 3D2N..maka, malam first tu dorang sediakan candle light dinner..and malam kedua dorang sediakan steamboat la pulak.

Kali ni takdelah malu-malu macam nak pegi candle light dinner. Memang dalam kepala hotak dah set nak makan bersungguh-sungguh. Perut pun awal-awal dah bagi space.

Sampai je terus amik gamba. Heheheheh..sebab sudah tahu, kalau soup dah ready memang kau takde masa nak snap-snap bagai. Banyak makanan nak tunggu turn masuk dalam perut kau. Jadi, encik kamera..sila ketepi. Heheh!.




Memula nampak segala mak nenek ayam sotong mende tu semua like "cukup ke? cam tak je"..makan punye makan..makan lagi..bla..bla....sampai tahap saya dah tak larat nak masuk dalam perut. Encik somi pun makin selow..Huhuhuhu kenyang gile. Dua-dua dah macam dugong. Hiks!


So far stay kat resort ni memang puas hati la..hihihihi sesuwei la kan dengan harganya..Owh! gamba memang tak banyak..sebab memang kami bersungguh-sungguh menikmati acara makan itu :)


Cheers,
Amysue

2 comments:

MAYA said...

namk menarik steamboat dia..

Dayang_Amy said...

penat makan untuk 2 org..byk gila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...