Thursday, May 3, 2012

Official Video: Majlis Perkahwinan Dayang & Jamil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hihihihi sebenarnya nak upload video kawin ni next week..sempena dah setengah taun kawin. Tapi daku adalah sangat tak menyempat nak upload. Malas nak tunggu..bukannye kau retis pun kan nak tunggu masa sesuai lah hape la. Hihihihi sesungguhnya daku cuma insan biasa.

Maka layanlah official video kami ini...dah berbulan saya terima video ni..tapi hampir setiap hari saya tengok sambil rasa sedih terharu sebak semua. Huhuhuh..kawin jugekkk aku akhirnya.

 


Cheers,
Amysue

6 comments:

nGiau said...

eee suka! :D cantik betul ;)

N.Aima K said...

eh aku terharu pl tengok video ni..aku mmg mcm ni bila tengok video org kawin ja sebak..sebak happy bah..semoga jodoh dipanjangkan amin

Dayang_Amy said...

ngiau: hikhik..tengkiu...

aima: tula..klu tgk video kawin mimang gitula tu perasaannya. Anyway..thanks..aminnn

Miss Anisah said...

Sweetnyer....

Dyg Britney said...

i loike! im honoured letak my parents sbg org 1st yg bg ucapan.. thx jen ^_^ p.s np aku xda bg wish? msti aku berpeluh2 tem tu hahahah =P

Dayang_Amy said...

Anisah: thanx..
Kajen: hihihihi jen..ramai yg nda masuk ucapannya..ko punya kes too short.. hhohoho ada yg lain too long...tp kami plan mo buat another 2nd video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...