Saturday, May 12, 2012

Terima kasih encik suami :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Huuuuuuu saya sangat letih woh. Macam bekerja keras sangat straight seminggu nih. Huhuhu..apa taknya masa 8hrs bekerja like saya langsung takde masa untuk berjalan-jalan di alam maya (hihihihi selalu kejap wat keje..kejap visit FB..kejap baca belog org..)..pas abis 8hrs bekerja sambung lagi stay kat opis barang sejam dua. Balik umah, online jap pastu kroih-kroih dgn penuh perasaan...bangun pagi dok ulang benda yang sama.

Aiyaaaarrrk!..lately saya mula rasa macam takde life sangsung. Hahahah! tak tau la celah mana perasaan  yang takde life sangat tu, Padahal sempat jek hoye-hoye ngn kengkawan. Maybe hoyeh secara express kut tu yang tak feel sangat. Hihihih.

Adoiii agak berserabut benda nak buat yang berkaitan keje. Bila tgh buat keje yang ni tingat pula keje yang satu lagi. Saya rasa memang skang saya tengah stress. Huhuhuhu kesannya nampak secara fizikal hokey. So scaryyyy. Muka naik jerawat..badan letih..peod lambat..cakap merapu ketika bebual (hahahah! nmpk sgt tekanan). Ingatkan main NinJump lagi tekanan. Eh! :)

Okeyla..selalu kalau saya tekaan-tekanan saya memang suka khatam gambar-gambar saya bersama somi. Tak kira la gambar jaman batu ke gambar jaman skrg ke... janji menatap. Hilang skit stress.

Ni gambar-gambar masa hari birthday saya. Time tengah sarapan, encik somi suh bukak hadiah (ker memang aku yg nak bukak?? hhohoho bingung suda) yang dia kasik sebelum kuar rumah. Seriussss...gua adalah sangat blur tak tau apakah hadiah yang dia kasik. Saya just teka...mug..er..maybe frame gamba..tpi kuat nak teka mug juga. Hahahahah ntah apesal asik nk teka mug. Huhuhuh saya takut letak expectation yg tinggi macam nak teka abg bagi emas ke..bagi hengpong ke..kang kuciwa... hihihihi


Homaaaaiigod!..saya dapat hengpong leeee. I loikkke. Dapat hengpong Samsung. Hihihi, bagus ah, sebelum tak penah ada hengpong brand Samsung. Kalau Apple, I oredy got Ipad..kalau Blackberry,  I used to have BB Curve ke hape ntah..lupa suda..koz gua suda jualll. So skang Samsung tengah naik, tak dapat Galaxy Note..dapat Galaxy Y pon saya sangat excited. Thank encik somi.

Hikhikhik...bergenang ohkey airmata..

Woaaahhh!...nanti July encik somi besday pening le nak kasik apa. Dah la last year punya besday gift pn still berhutang ngn dia. Hahahha!..abis caner...bila tanya nak ape..laju je cakap nak lens camera. Omak aihhhhh celah mana nak cekau duit. Hihihi.. taun ni kasik tripod aje la. Bole? 





Saya suka sebab cover belakang bole tukar-tukar warna..kejap pink..kejap putih..kejap lagi oren..itam..silver...ikut baju la. Hihihi

Hepi!!! Luv u somi.


Cheers,
Amysue




3 comments:

Misya Mialen said...

heee..terus muka bertmbh gembira dpt hp;)

eim ea said...

wah bestnya dpt hp baru....:)

zOeY zAu YaH said...

bestnya dpt hp ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...