Thursday, November 22, 2012

Felt Hand Bouquet

Assalamualaikum dan Salam Sejatera..



Nampak tak gambar di atas itew??? heheheh..nampak ape yang comel tak? hiks pengantinnya memang la kompem comel..tapi sila pokus ke bunga tangan yang yang berwarna biru itew.. Hihihii comel kan??

Tsk!..sila cakap comel..sebab saya yang buat. Hahahah! tak malu nak suruh orang mengaku comel. Anyway..bagi saya comel yang amat. 



Actuallynya sepupu kepada encek somi mintak saya buatkan bunga tangan pakai kain felt tu. So saya kata ok je..pastu dia bagi design yang dia nak. Memula tengok mcm bese2 je..sebab simple sangat kan..sekali dah siap..woaaahhh! patutla dia beriya nak..rupanya cute gile.


Anyway..i am happy for her sebab dia suka dengan hasil tangan saya..dan juga Selamat Pengantin Baru Diyana and Azrul.

Nantilah saya buat tutorial buat felt hand bouquet ni ye.

Cheers
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...