Thursday, May 9, 2013

Gwiyomi gak ke?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sejak demam gwiyomi melanda malaysia, ramai la lelaki2 dan wanita2 di luar sana cuba untuk menjadi cute dan post video dorang kat youtube. hihihi yang tak tahan video parody pon ada. Saya tahu ramai gak menyampah ngan gelombang gwiyomi ni. Sama macam masa fenomena gangnam style dulu. Heheheh..tapi saya suka je. 

Macam gwiyomi ni..hampir setiap hari saya layan video orang kat youtube. yang comel..yang parody semua saya bantai tengok..pastu gelak tebahak2 kalau tengok yang parody punye. Then, ada la satu member tu kong aja tetibe suh layan satu video ni. Pasal gwiyomi gak..fuh! laju je jari saya klik video tu..sebab caption video tu 'gwiyomi paling cute..' something like that la. So beriye la saya dan kengkawan lain layan video tu. yang saya siap muka macam nak masuk dh kat dalam ipad..punye merenung kata kau..nak tengok apa yang cute sangat tu..

sekali tengah khusyuk layan sambil kepala dok pikir..ape bende la yang comel sangat ni...tetiba awek comel tadi bertukar jadi hantu..hah! amik kau, satu opis menjerit secara berjemaah. Hahahahahh! bongok tau video tu. Benciiii!!!

Hehehe, lepas tgk video tu..sampai skrg saya tak berani dah layan video gwiyomi yang baru2..dok la asik ngulang video yang saya dh pernah tengok. Hihihi phobia. 

Yang penting saya suka lagi gwiyomi tu. Siap buat video lagi ngan member2 opis. heheh tapi untuk simpanan peribadi aje la...Berani la nak upload..kompem kena maki. Hahah! yang muka comel sweet tu okeylah..yang muka tak semenggah tu? tak ke ko kene maki sebab muka tak comel tapi ada hati nk buat gwiyomi. Huhuhu reeeeentikan laaa. Maka..kita buat..kita tgk sendiri2 aje la ye.


Ni bukan sekali take je ni..dekat 8 ke 10 take gak nih. Tu pun macam dh krem otot perut gelakkan diri sendiri. Huhuh.



Cheers,
Amysue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...