Wednesday, March 18, 2015

Hai korang!!!

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

oiiihoiii kemain lama kau menghilang puan dayang. Kemanakah? iye saya tahu berkurun berabad tak update belog. tetiba hari ni kau muncul kan?..hihihi dasar pemalas nk update.

Banyak faktor kenapa lama tak update. Yang malas tu sebab utama la. Hihihihi sebab sampingan ada lagi.

Update secara ringkas pasal diriku ini walaupun maybe dah takde orang dh baca belog sendu ini.:

1) Saya dah pindah tempat kerja baru. Majikan baru
2) Dah pindah rumah sewa lain.
3) Masih anak 1. hihihi
4) Tahun lepas sy sakit..skrg dah sihat. Alhamdulillah


hihihi itu je pun. Walaupun dah pindah tempat kerja baru tapi skop kerja saya masih sama. Masih dalam bidang education..masih mengajar..masih jadi tukang buat jadual..tapi mcm dah senior la konon..byk lecturer baru jadi kau automatik jadi veteren. kihkihkih.

Anak dah masuk umur 2 tahun..maka makin mendapat soalan bertubi2 bila nak tambah. Argh stress nk menjawab. Yela..yela..tahun ni saya tambah. Hahah kalau ada rejeki. Dah la taun ni sy plan nk sambung master..tgklah cemana. Somi dh bersajak kt telinga ari2 nk suh tambah anak.. amboi cube kau pula yg mengandung abg. hihihihi

Ye tahun lepas kesihatan amatlah tidak memberangsangkan..diisytiharkan tahun 2014 adalah tahun sakit saya. Hahhaha tapi alhamdulillah tahun ni dah sihat..cargas dah.

Apa lagi ek..itu je la kut..insyaAllah tahun 2015 ni sy harap adalah tahun yg bertuah buat saya..tahun sihat saya..tahun rezeki lebih saya dan tahun yg baik2 buat saya. Aminnnn


Cheers,
Amysue
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...